Tips werken met het Kwaliteitskompas

Het Kwaliteitskompas is nog volop in ontwikkeling. Maar u kunt zeker al aan de slag met het Kwaliteitskompas. Bekijk het filmpje op de homepage over het Kwaliteitskompas. Zo krijgt u een snelle indruk van alle onderdelen van het Kwaliteitskompas. Vervolgens kunt u een kijkje nemen bij alle bouwstenen. Bij iedere bouwsteen vindt vervolgens documenten, filmpjes en tools die u kunt gebruiken. De ene bouwsteen is al wat verder gevuld dan de andere, dit zal voortdurend worden uitgebreid. U kunt natuurlijk al na gaan hoe u op dit moment omgaat met de verschillende bouwstenen uit het kompas.

Met verschillende onderdelen zal uw organisatie al werken en wellicht zitten er ook nieuwe onderwerpen voor u in. Het kompas is flexibel toe te passen, u kiest zelf met welke onderdelen u aan de slag gaat.

Later dit jaar presenteren we De Zelfevaluatie Kwaliteitskompas VPTZ Nederland, waarmee u zelf inzichtelijk maakt, hoe uw organisatie ervoor staat. Om vervolgens te bepalen welke koers u kiest om te werken aan kwaliteit.